Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Wie wil er niet een prachtige tuin hebben, om op die mooie dagen heerlijk in te kunnen zitten of waar uw kinderen dagenlang in kunnen spelen. Echter, Niet iedereen wil zelf tuinonderhoud uitvoeren? Heeft u niet zelf de tijd, zin of groene vingers om zelf dagenlang in de tuin te zitten om deze voor elke seizoen bij de te houden, daarom kunt u daar ook een professional voor inschakelen. Zilveren Roos Tuinen, werkzaam in de regio Amersfoort, kan uitstekend periodiek tuinonderhoud voor u realiseren. Dat betekent dat uw tuin voor elk seizoen klaar is en er altijd goed bij zal liggen.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Echte vakmannen

Kwaliteit is het steekwoord aangaande het werk dat, het in de regio Amersfoort werkzame, Zilveren Roos Tuinen levert. Bij het aanleggen en ontwerpen van tuinen draait het om het werken met de beste materialen, dit geldt ook voor het tuinonderhoud. Onze ervaren vakmannen leveren altijd werk van uitmuntende kwaliteit.

Contact

Laat tuinonderhoud plegen door de experts van Zilveren Roos Tuinen. U zult de mooist onderhouden tuin van Amersfoort hebben. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of als u vragen heeft. Vul het contactformulier op de website in of bel 06 – 130 84 794.