Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Niet iedereen houdt ervan om dagenlang in de tuin te werken, om deze weerbaar voor het seizoen te maken of überhaupt er goed uit te laten zien. Daar kunt u namelijk gewoon mensen voor inschakelen. Een echte, professionele tuinman die uw tuin in Hoevelaken er altijd tip top uitlaat zien en boven alles seizoensklaar maakt, zodat deze bestand is tegen alle weersomstandigheden die u in Nederland tegenkomt. Dit allen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding die u tegen zult komen.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Ontwerp en aanleg

Onze tuinman is echter niet alleen goed voor onderhoud. Ook als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan voorzien in tuinontwerp en tuinaanleg kunt u uitstekend bij ons terecht. Gezamenlijk werken we aan een ontwerp dat uw wensen met betrekking tot inhoud en functionaliteit bevat. Met onze expertise kunnen wij vervolgens precies adviseren, hoe uw droomtuin het beste gerealiseerd kan worden. Vervolgens kunnen wij deze tuin bij uw woning in Hoevelaken aanleggen.

Contact

Geen andere tuinman in Hoevelaken levert hetzelfde kwaliteitswerk als Zilveren Roos Tuinen. Wilt u meer weten over de diensten die wij verrichten? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen of bel 06 – 130 84 794.