Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Voor een ervaren en betrouwbare hovenier in Soest hoeft u niet verder te kijken dan Zilveren Roos Tuinen. Wij zijn een absolute specialist op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en onderhoud. Wij kunnen dit gehele traject voor u realiseren, zodat u binnen een mum van een tijd een prachtig paradijs in uw achtertuin heeft, wat bestand is tegen allerlei seizoenen en weersomstandigheden. Wij luisteren goed naar uw wensen en kunnen op basis hiervan een leuke en originele tuin ontwerpen.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Periodiek onderhoud

Wanneer u een prachtige tuin heeft liggen, maar zelf niet de groene vingers heeft om deze te onderhouden kunt ook onze hovenier inschakelen om dit voor u te doen. Het is belangrijk om uw tuin regelmatig bij te houden, zodat deze bestand is tegen het weer en de verschillende seizoenen. Dat is precies wat onze hovenier voor u doet.

Contact

Bent u op zoek naar een hovenier in Soest? Schakel dan de diensten van Zilveren Roos Tuinen in. Voor meer informatie of indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 06 – 130 84 794. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website.