Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

In Amersfoort heeft u de keuze uit tal van hoveniersbedrijven die uw tuin kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden, maar geen van deze hoveniersbedrijven biedt dezelfde kwaliteit en originaliteit als Zilveren Roos Tuinen. Centraal bij elk ontwerp staan uw wensen en behoefte. Wat wilt u bereiken met uw tuin? Wilt u een prachtige oase van rust creëren met prachtige bloemen en andere planten of wilt u de ruimte bieden aan uw kinderen. Wij bieden u graag verschillende mogelijkheden aan om dit te realiseren.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

De beste kwaliteit

Om dit allen te bewerkstelligen werken wij enkel met de beste kwaliteit materialen die u bij hoveniersbedrijven in Amersfoort tegen zult komen. Ons meest vooraanstaande speerpunt op het gebied van het ontwerp, de aanleg en onderhoud van tuinen is de maximale kwaliteit die wij te allen tijden leveren. Dit zult u dan ook terugzien in al het werk dat wij verrichten.

Contact

Als één van de meest vooraanstaande hoveniersbedrijven in de regio Amersfoort biedt Zilveren Roos Tuinen altijd top kwaliteit werk. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van het handige contactformulier op de website of u kunt bellen met 06 – 130 84 794.