Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Indien u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in de omgeving van Hoevelaken die uw tuin tot in de puntjes kan onderhouden, dan hoeft u niet verder te kijken dan Zilveren Roos Tuinen. Als experts op het gebied van tuinonderhoud kunnen wij elke tuin ongeacht grootte of inhoud op de juiste manier bijhouden. Hierbij maken wij gebruik van enkel de beste materialen en instrumenten. Onze ervaren en kundige vakmannen leveren altijd werk van hoge kwaliteit en kunnen ervoor zorgen dat uw tuin, elk seizoen er prachtig bij ligt.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Ook voor ontwerp en aanleg

Naast onderhoud kan hoveniersbedrijf Zilveren Roos Tuinen, u met nog tal van andere activiteiten van dienst zijn. Zo kunnen wij ook de mooiste en meest originele tuinen voor u ontwerpen en aanleggen, indien u uw tuin wilt voorzien van een nieuw aanzicht. Dit allen natuurlijk volledig naar uw wensen.

Contact

Hét hoveniersbedrijf in de omgeving Hoevelaken is Zilveren Roos Tuinen. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij onze diensten verder aan u toelichten en al uw vragen beantwoorden. Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op middels het nummer 06 – 130 84 794.