Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Niet iedereen heeft de groene vingers of zin om elk jaar weer dagenlang bezig te zijn in zijn of haar tuin om deze te onderhouden. Dat is echter helemaal niet erg, want daar kunt u gewoon een tuinman voor inschakelen. Werkzaam in Amersfoort, biedt Zilveren Roos Tuinen u verschillende mogelijkheden aan om uw tuin te laten onderhouden door een echte professional. Onze ervaren vakmannen kunnen voor u aan de slag om uw tuin er altijd mooi bij te laten liggen en altijd seizoensklaar te hebben.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Ook voor ontwerp en aanleg

Een tuinman is er echter niet alleen voor onderhoud. Wij kunnen ook uw tuin ontwerpen en aanleggen. Onze verfrissende kijk op tuinontwerp zorgt voor de leukste ideeën en uiteindelijke tuinen die u in Amersfoort terug zult vinden. Of u nu een functionele, ruimtelijke tuin wilt voor uw kinderen om in te spelen of een prachtig bloemenparadijs om heerlijk in uit te rusten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact

Schakel een tuinman in voor al uw groenwerk in Amersfoort. U kunt contact opnemen met Zilveren Roos Tuinen om meer te weten te komen over onze diensten. Stuur het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op middels 06 – 130 84 794.