Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Als hovenier staan wij voor u klaar

Een prachtige tuin is voor veel mensen een belangrijke toevoeging aan hun woning. Het is een plek waar u tot rust kunt komen, lekker buiten bezig kunt zijn en bovendien uw eigen smaak laten zien aan bezoekers en voorbijgangers. Om te zorgen dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe tuin in Amersfoort, kunt u de hulp van Zilveren Roos Tuinen inschakelen. Wij kunnen u op alle vlakken van dienst zijn, inclusief het vinden van de juiste tuinhuisjes en het leveren van prachtig houtwerk. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Hoogwaardig houtwerk en de professionele aanleg van tuinhuisjes door Zilveren Roos Tuinen nabij Amersfoort

Zilveren Roos Tuinen is een professionele hovenier gevestigd in Stoutenburg, op korte afstand van Amersfoort. Wanneer u op zoek bent naar passende tuinhuisjes die in uw tuin passen helpen wij u natuurlijk graag. Ook het uitkiezen van het juiste houtwerk is iets waar wij u bij van dienst kunnen zijn. Wij bieden u een origineel tuinontwerp, inclusief vrijblijvende offerte, geheel naar wens. Zilveren Roos Tuinen vindt het belangrijk dat u als klant tevreden bent met een goed vakkundige maar ook originele en praktische tuin.

Maak gerust een afspraak

De kwaliteit van uw tuin staat voor ons hoog in het vaandel. Schakel daarom gerust onze hulp in. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken door te bellen met 06 13084794 of het contactformulier in te vullen. Meer informatie vindt u vanzelfsprekend op de diensten pagina van Zilveren Roos Tuinen.