Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

De keuze uit hoveniers in de omgeving Hoevelaken is wellicht groot, maar geen biedt dezelfde mate van kwaliteit als die u krijgt bij Zilveren Roos Tuinen. Wij kunnen het gehele traject van tuinontwerp, aanleg en onderhoud voor u realiseren tegen een zeer redelijke prijs. Daarbij verliest u echter nooit kwaliteit, want wij zijn erop gebrand altijd ons hoge standaard van kwaliteit te hanteren bij elke klus die wij voltooien. Hiervoor maken wij gebruik van de beste materialen en instrumenten die worden gehanteerd door uitstekende en ervaren vakmensen.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Originele concepten

In tegenstelling tot veel andere hoveniers in de omgeving Hoevelaken proberen wij altijd, natuurlijk naar de wensen van u als klant, een originele en leuke tuin aan te leggen. Hierbij kijken wij uiteraard naar wat u inhoudelijk wilt, maar ook naar de functie van de tuin. Is het een plek om te rusten of moet er ruimte zijn voor bijvoorbeeld uw kinderen om in te spelen.

Contact

Laat u verder helpen door de ervaren hoveniers van Zilveren Roos Tuinen en krijg de mooiste tuin van Hoevelaken. Bespreek nu de mogelijkheden door telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer 06 – 130 84 794. U kunt eventueel ook gebruik maken van het contactformulier op de website.