Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Wilt u nu eindelijk een keer iets maken van de tuin van uw woning in Leusden? Dan moet u hier een ervaren en goede hovenier voor inschakelen. Zilveren Roos Tuinen kan de mooiste en meest originele tuinen voor u realiseren. Geheel werkend naar uw wensen, gebruiken wij de beste materialen en instrumenten om een prachtig paradijs van uw tuin te creëren. Onze ervaren vakmensen zijn in staat aan al uw wensen, binnen de mogelijkheden die daarvoor liggen, te voldoen. Op deze manier krijgt u ook precies de tuin die u voor ogen had.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Een hovenier voor onderhoud

Indien u al tevreden bent over u huidige tuin, maar geen tijd of zin heeft om deze bij te houden kunt u ook een hovenier inschakelen om deze voor u te onderhouden. Wij kunnen uw tuin namelijk periodiek komen bijhouden en ook seizoensklaar maken wanneer nodig. Op deze manier heeft u altijd een mooie en schone tuin.

Contact

hovenier van Leusden is Zilveren Roos Tuinen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze diensten, dan bent u vrij om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06 – 130 84 794.