Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Waar veel hoveniers in Amersfoort steeds maar weer dezelfde formule toepassen om een tuin te ontwerpen en aan te leggen, zijn wij bij Zilveren Roos Tuinen constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en leuke concepten, die vertalen naar de leukste en mooiste tuinen. Wij vinden het belangrijk om een plek voor u te creëren die er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar die ook voldoet aan al uw wensen en eisen. Wilt u een tuin waar uw kinderen in kunnen spelen of juist meer planten. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Uw tuin

Onze hoveniers werken altijd goed met u samen om de leukste tuin van Amersfoort te creëren. Wij vinden het belangrijk te benadrukken dat het uw tuin is en daarom staan uw wensen ook centraal. Wij kunnen u natuurlijk altijd adviseren over de mogelijkheden die er liggen en de materialen die wij daarvoor kunnen gebruiken. U mag altijd gebruik maken van onze expertise.

Contact

Zilveren Roos Tuinen is één van de meest vooraanstaande hoveniers in de omgeving Amersfoort. U kunt de mogelijkheden die wij bieden met ons bespreken door contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 – 130 84 794, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.