Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Er is maar één hoveniersbedrijf in Amersfoort die u de mogelijkheden en expertise biedt die wij bij Zilveren Roos Tuinen in pacht hebben. Met onze ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen, kunnen wij de meest prachtige tuinen voor u aanleggen. Door goed naar uw wensen te luisteren, kunnen wij uw tuin volledig op maat maken en naar uw eigen visie ontwerpen en aanleggen. Het maakt niet uit wat u wilt, wij zullen alles binnen onze mogelijkheden doen om hét paradijs voor u te creëren.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

De beste materialen

Hoveniersbedrijf Zilveren Roos Tuinen maakt enkel en alleen gebruik van de beste materialen. Kwaliteit voert bij ons altijd de boven toon en dat ziet u terug in de tuinen die wij in Amersfoort opleveren. Tuinen met een leuk en origineel karakter, maar ook functioneel. Wilt u bijvoorbeeld de ruimte aan uw kinderen bieden om te kunnen spelen, dan kunnen wij dit voor u realiseren.

Contact

Hoveniersbedrijf Zilveren Roos Tuinen kan een mooie en originele tuin voor u ontwerpen en aanleggen in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch kunt u ons bereiken op het nummer 06 – 130 84 794. U kunt ook gebruik maken van het handige contactformulier op de website.