Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Een mooie tuin hebben, waar u lekker rustig in kunt zitten of waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen, is iets wat iedereen wil. Alleen wil niet iedereen hier zelf aan beginnen. Tijd, zin of kundigheid kan allen een belemmering vormen, indien u een leuke en mooie tuin wilt hebben. Daarom kunt u ook een professionele hovenier inschakelen om uw tuin in Baarn eens flink onderhanden te nemen.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Van ontwerp tot onderhoud

Hovenier Zilveren Roos Tuinen kan u in het gehele traject van tuinontwerp tot tuinonderhoud bijstaan. Zo kunnen wij een prachtig en origineel ontwerp voor u maken, geheel naar uw wensen en behoefte. Daarna gaan onze ervaren vaklieden aan de slag om het ontwerp te realiseren. Dit met de beste materialen en instrumenten. Vervolgens kunnen wij nog periodiek uw tuin onderhouden zodat deze alle seizoen mooi blijft.

Contact

Voor een hovenier in Baarn hoeft u niet verder te kijken dan Zilveren Roos Tuinen. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op door het contactformulier op de website in te sturen of bel 06 – 130 84 794.