Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Zilveren Roos Tuinen staat voor u klaar

Voor veel mensen is een mooie tuin een bijzondere aanvulling op hun woning. Het is de plaats waar u lekker buiten bezig kunt zijn, tot rust kunt komen en uw eigen smaak kunt laten zien aan bezoekers. Bij tuinaanleg komt er natuurlijk veel kijken. Daarom is het handig een specialist in te huren voor tuinaanleg in Hoevelaken en Leusden. Zilveren Roos Tuinen zorgt niet alleen voor originele tuinontwerpen, maar legt ook uw tuin aan. Wij zijn u graag op alle vlakken van dienst. Ook voor het vinden van de juiste tuinhuisjes, of het leveren van prachtige planten kunt u ons inschakelen. Contacteer ons meteen voor meer informatie!

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Originele tuinaanleg nabij Hoevelaken en Leusden

Vlakbij Leusden en Hoevelaken zit de ervaren hovenier Zilveren Roos Tuinen gevestigd in Stoutenburg. Wanneer u een professional in tuinaanleg zoekt om van uw tuin een klein paradijs te maken helpen wij natuurlijk graag. Het uitkiezen van de juiste planten en een mooi ontwerp is iets waarbij wij u graag van dienst zijn. Met origineel tuinontwerp, inclusief vrijblijvende offerte, en tuinaanleg, laten wij uw tuinwensen uitkomen. Wij zorgen voor een originele maar ook vakkundige en praktische tuin en werken door totdat u tevreden bent.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

Wij hechten veel belang aan mooi afgewerkte tuinen met goede aanleg. Wij zetten ons hard in voor de schoonheid van uw tuin. Schakel dus gerust onze hulp in. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak, wij stellen graag een gratis offerte voor u op. Bereik ons door te bellen met 06 13084794 of het contactformulier in te vullen. Meer informatie vindt u vanzelfsprekend op de Diensten pagina van Zilveren Roos Tuinen.