Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Wilt u de tuin van uw woning in Nijkerk voorzien van een nieuw uiterlijk of bent u op zoek naar een professional die regelmatig uw tuin kan onderhouden? Dan kunt u beste de diensten van Zilveren Roos Tuinen inschakelen om dit voor u te realiseren. Elke hovenier bij ons heeft de ervaring en kundigheid om uw tuin uitstekend bij te houden, maar wij kunnen ook mooie nieuwe ontwerpen voor u maken en uw gehele tuin naar aanleiding van een ontwerp aanleggen. Uw specifieke wensen staan hierbij centraal, zodat u de tuin van uw dromen krijgt.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Originele ontwerpen

Wij richten ons erop om originele concepten en tuinen te ontwerpen om zo het uiterlijk van uw tuin verfrissend en vernieuwend te laten zijn. Onze hoveniers gebruiken bij de aanleg dan ook alleen maar de beste materialen en instrumenten. Zij zorgen ervoor dat u de leukste tuin in Nijkerk zult hebben.

Contact

Een ervaren hovenier in Nijkerk heeft u binnen een mum van tijd, indien u Zilveren Roos Tuinen inschakelt. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te sturen of door te bellen met 06 – 130 84 794.