Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Werkwijze

Tuinontwerp

Wij maken voor u een origineel tuinontwerp geheel naar uw wens. Dit ontwerp kunnen we u driedimensionaal laten zien en bieden u vrijblijvend een offerte aan. Ook is er de mogelijkheid om van een eigen ontwerp een vrijblijvende offerte te laten maken. U kunt ook bij ons terecht voor een compleet beplantingsplan. 

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Van ons kunt u de aanleg van uw volledige tuin verwachten maar ook als u een deel van uw tuin gedaan wilt hebben kunt u bij ons terecht. U kunt alles aan ons overlaten, van beplanten en bestraten tot bijvoorbeeld het aanleggen van verlichting en plaatsen van tuinhuizen en ingraven van trampolines.  

Bestrating met vijver

Tuinonderhoud

U kunt het onderhoud van uw gehele tuin bij ons laten doen. Naast het verzorgen van uw beplanting besteden wij ook de grootste zorg aan uw vijver. Wij kunnen u onderhoud voor het gehele jaar bieden maar ook eenmalig of enkele keren per jaar als u alleen uw tuin zomer- of winterklaar wil hebben. Wij beschikken over uitgebreide vakkennis over beplanting en bomen. Wij hebben de benodigde certificaten om de grootste bomen en fruitbomen op een veilige vakkundige manier te verzorgen. Voor renovatie van uw bestrating kunt u ook bij ons terecht.

Liguster haag