Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goede hovenier in de omgeving van Hoevelaken? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Zilveren Roos Tuinen. Onze ervaren vakmannen kunnen u helpen bij al uw problemen op het gebied van tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Wij verrichten al deze activiteiten tegen een eerlijke prijs en maken gebruik van de beste kwaliteit producten en materialen die er zijn. Hiermee kunnen wij altijd de beste resultaten bewerkstelligen. Daarnaast kunnen wij ook periodiek onderhoud plegen aan uw tuin waardoor deze er altijd goed bijligt en klaar is voor elk seizoen.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Voor het gehele traject

Zilveren Roos Tuinen kan u in het gehele traject van ontwerp tot onderhoud voorzien. Een hovenier werkt met u samen om in kaart te brengen wat de wensen zijn en hoe dit binnen uw mogelijkheden past. Vervolgens gaan wij aan de slag om een klein paradijsje van uw tuin in Hoevelaken te creëren.

Contact

Een professionele hovenier van Zilveren Roos Tuinen kan u uitstekend helpen met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin in Hoevelaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of indien u vragen heeft. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 – 130 84 794, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.