Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Het ontwerpen en aanleggen van uw eigen tuin lijkt in eerste instantie wellicht een leuke klus, maar al snel zult u erachter komen dat u graag de hulp van een professional zou willen hebben om uw droomtuin te realiseren. Zilveren Roos Tuinen, gevestigd nabij Amersfoort, is dan de partner die u zoekt. Als expert in tuinontwerp en tuinaanleg kunnen wij de mooiste tuin voor u realiseren, gecreëerd met enkel de beste materialen. Hierbij luisteren wij altijd naar wat u belangrijk vindt, zodat uw idee, binnen de mogelijkheden, precies nagemaakt wordt in uw achtertuin.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Vakmanschap

Zilveren Roos Tuinen is trots op het continue goede werk dat geleverd wordt. Of het nu draait om tuinaanleg, ontwerp of onderhoud, wij zijn er op gebrand om altijd onze hoge standaard van kwaliteit te hanteren. Dat betekent dat wij uw tuin in Amersfoort voorzien van de beste kwaliteit materialen en dat deze aangelegd wordt door ervaren en capabele hoveniers.

Contact

Voor tuinaanleg in de omgeving Amersfoort is Zilveren Roos Tuinen de absolute specialist. Neem nu contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Bel 06 – 130 84 794 of stuur het handige contactformulier op de website in.