Facebook pagina HovenierContact pagina Hovenier

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zilveren Roos Tuinen - de Hovenier in de regio Hoevelaken / Nijkerk / Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Bent u niet tevreden over uw tuin en op zoek naar een echte specialist om een waar paradijs van uw tuin te creëren? Dan kunnen wij van Zilveren Roos Tuinen u uitstekend van dienst zijn. Werkzaam in Amersfoort, ontwerpen wij de mooiste tuinen, volledig naar uw wensen en behoefte. Als professionele hoveniers gebruiken wij vervolgens enkel de beste materialen om uw nieuwe tuin aan te leggen. Daarna kunnen wij deze ook periodiek onderhouden om ervoor te zorgen dat u ongeacht de tijd van het jaar, een prachtige tuin heeft.

Bel nu >> 06 - 130 847 94

Originele tuinen

Als hovenier zijn wij ons altijd aan het ontwikkelen en staan wij open voor allerlei ideeën om nieuwe en originele tuinontwerpen te kunnen realiseren. Hierbij gebruiken wij allerlei verschillende materialen van de beste kwaliteit. Een ontwerp van Zilveren Roos Tuinen levert u één van de leukste tuinen in Amersfoort op.

Contact

Zilveren Roos Tuinen is een hovenier die tuinen van de beste kwaliteit verzorgd in de regio Amersfoort. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u tot dienst kunnen zijn. Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op door te bellen naar 06 – 130 84 794.